ДЕНЬ ПОДЯКИ

До Дня Подяки студенти групи ГРС-22 факультету туризму мали чудову можливість поєднати кулінарні вміння та комунікативні навички на бінарному занятті “Thanksgiving Culinary Traditions”. Разом із доц. кафедри іноземних мов і країнознавства Жумбей М.М. та доц. кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Загнибідою Р.П. було обговорено рецепти традиційних страв, які готуються американцями та канадійцями у цей святковий час. Як результат: запечено індичку, вагою 9кг, зготовано гарнір із запеченої картоплі та закуски із кукурудзи, гарбуза та інших сезонних овочів. Поважаємо багаті традиції краін, мови яких вивчаємо! Захід проведено з метою залучення майбутніх абітурієнтів факультету туризму!